Blokkeractie

NIEUWS
Vanaf 28 april t/m 25 mei 2014 zijn de nieuwe Blokker hotelvouchers weer verkrijgbaar bij alle Blokkerwinkels en online via www.blokker.nl. Bent u op zoek naar een Blokkerwinkel bij u in de buurt? Klik hier om een winkel bij u in de buurt te vinden. De deelnemende hotels maken wij binnenkort aan u bekend.

Het Blokkerarrangement is inclusief 2 nachten met een uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen voor 99 in totaal.

Let op: Niet alle Golden Tulip & Tulip Inn Hotels doen mee aan de Blokkeractie!
Voor het overzicht met de hotels die deelnemen aan de huidige actie (vouchers die geldig zijn t/m 31 augustus 2014, kunt u op het volgende pdf-bestand klikken:
HOTELOVERZICHT.pdf


Kunt het pdf-bestand niet openen? Klik dan hier om het hoteloverzicht te bekijken van de huidige actie.

Wijziging hotelnamen
De volgende hotels behoren niet meer tot Golden Tulip Hotels:

- Golden Tulip Oosterhout, nieuwe naam is Charme Hotel Oosterhout.
- Tulip Inn Roadhouse Kirchheim, nieuwe naam is Motel Kirchheim.

Uiteraard kunt u de reeds gekochte hotelvouchers van Blokker nog steeds inleveren bij dit hotel.

Op deze webpagina kunt u de beschikbare hotels bekijken, d
e actievoorwaarden nalezen of direct een reservering maken.

Stappenplan (6 stappen) om een reservering te maken:

Stap 1

Klik op de afbeelding hieronder met de tekst "Heerlijk een paar dagen weg!" zodat u de beschikbare hotels kan bekijken.

Blokkerarrangement 2 nachten, geldig t/m 31 augustus 2014*.*Reserveringen en overnachtingen dienen uiterlijk deze datum te geschieden!Stap
2

Kies het hotel waar u de reservering wenst te maken. De groene vakjes zijn de beschikbare aankomstdagen, de witte vakjes zijn de dagen dat het niet beschikbaar is.

Stap 3

Wanneer u op de gekozen datum heeft geklikt, komt u in een volgende scherm terecht. In dit scherm dient u de unieke promocode in te vullen. Eventueel kunt u een extra erbij reserveren door het vakje aan te vinken, bijvoorbeeld een diner, maar dit is uiteraard niet verplicht. Wanneer u de promocode heeft ingevuld en eventueel een extra heeft uitgekozen, dan klikt u rechtsonderaan op "doorgaan".

Stap 4

U komt in een nieuw scherm terecht, in dit scherm dient u uw gegevens in te vullen en eventuele vragen en / of wensen. Creditcardgegevens zijn optioneel, m.a.w. dit is niet verplicht. Wanneer u alles heeft ingevuld klik rechtsonderaan weer op "doorgaan".

Stap 5

U komt weer in een nieuw scherm terecht, dit is het controlescherm. In dit scherm kunt u controleren of alle gegevens juist zijn. Wanneer deze niet juist zijn, dan gaat u een stap terug. Zijn de gegevens wel juist dan klikt u rechtsonder op "doorgaan".

Stap 6

U komt in het laatste scherm terecht, in dit scherm ziet u het reserveringsnummer. Noteer deze voor uzelf. Binnen enkele minuten ontvangt u een reserveringsbevestiging op de door u opgegeven e-mailadres. Wanneer u geen bevestiging heeft ontvangt, neemt u dan contact op met de afdeling sales & markering van de EHP Hotels. Zij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag via telefoonnummer 06 83534827 of via e-mail info@ehphotels.com.

Belangrijk!
Bij aankomst in het hotel dient u de hotelvoucher/kassabon met boekingscode* altijd in te leveren, indien u dit niet kunt wordt er een borg gevraagd van  50,00 per kamer per nacht, dit kunt u nalezen in de actievoorwaarden.
* Dit is niet de reserveringsbevestiging, maar het blauw/oranje gekleurde hotelvoucher of kassabon in ticketmapje (zie afbeelding hierboven) die u bij Blokker gekocht heeft.


Heeft u een vraag of wilt u de actievoorwaarden bekijken, klik hieronder voor meer informatie:

Actievoorwaarden

Meest gestelde vragen

Op alle reserveringen gelden de
Uniforme Voorwaarden Horeca.pdf.

Hotels kunnen een toeslag berekenen bij het wijzigen van reserveringen.

Contactgegevens EHP Hotels

EHP Hotels (bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tijdens kantooruren)
Telefoonnummer: 06 835 348 27, bij geen gehoor kunt u een bericht inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld of u kunt ook bellen naar 055 506 26 26 (vraag de receptie u door te verbinden naar Naomi, zij gaat u proberen verder te helpen, de receptie kan u helaas niet verder helpen).

E-mailadres: info@ehphotels.com.

U kunt ook direct contact opnemen met één van de deelnemende hotels, klik op onderstaand overzicht voor de contactgegevens: Hoteloverzicht met contactgegevens.

Extra's?
U kunt uw verblijf uitbreiden met één van de vele extra's die het hotel aanbiedt. Dit kunt u bij het reserveren aangeven.